greenroom greenroom greenroom
greenroom Nieuws Acties
greenroom
Bedrijven markt
Bedrijven markt
 
Onze dienstverlening
U als ondernemer zult ongetwijfeld streven naar een bijzondere relatie met uw klanten. U wilt telkens werken aan een positief imago. Ook de band met uw personeel zal voor u belangrijk zijn. Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Om u een idee te geven;
 
Klantenbinding
Een klant die via uw bedrijf een product of dienst heeft gekocht, zal een bloemetje of bloemstuk van u ter felicitatie erg op prijs stellen. Komt uw naam ten goede, mits goed verzorgd en op tijd geleverd. Wij maken onze boeketten en bloemstukken zelf en bezorgen deze met eigen mensen.
 
Personeelsbinding
Waardering vormt een belangrijke beloning. Uw personeel verrassen met een bijzonder boeket bij diverse gelegenheden geeft een gevoel van waardering.
 
§ Een bloemrijke verrassing voor de medewerk(st)er van de maand.
 
§  Een boeket, met of zonder vaas, bij een verjaardag, als ‘welkom’ bij
indiensttreding of bij terugkomst na een periode van ziekte, doet het altijd goed.
 
§ Ook huwelijken en geboorten zijn gebeurtenissen waar een bewijs van belangstelling van de werkgever het erg goed doet!
 
§ Uw jubilarissen kunt u ook iets extra’s bieden. Wat te denken van een prachtig cadeau dat is opgewerkt met bloemen? Extra feestelijk toch?
 
Secretaressedag
Tegenwoordig een bekend fenomeen om uw zo gewaardeerde secretaresse eens in het zonnetje te zetten.
 
 
 
 The Green Room
‘een bijzondere beleving!’
 
Uw bedrijfspresentatie
Klanten die uw bedrijf bezoeken en op de balie of in de entree en op uw kantoor goed verzorgde bloemen of onze speciale hydroplanten van The Green Room Hydro aantreffen. Zullen zij zich niet extra op hun gemak gesteld voelen? Ook de verzorging en het onderhoud van planten voeren we graag voor u uit.
 
 
The Green Room
‘leeft zich uit!’
 
Congressen/vergaderingen
Een goede aankleding van uw belangrijkste vergadering en wellicht… congressen of anders grote verkoopbijeenkomsten, helpt aanwijsbaar om een positieve stemming te creëren. Wij kunnen naast levende materialen ook voor algemene decoratieve aankleding zorgen. Wel zoveel mogelijk gebaseerd op ons vak Bloemen en Planten.
 
 
The Green Room
‘leeft met u mee!’
 
Het personeelsfeest
Stel u heeft een leuke dag voor uw medewerk(st)ers georganiseerd. Met een handboeketje of leuk cadeautje voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap van uw hand, wordt de dag positief afgesloten. De herinnering zal langer voortleven. Kan het nog persoonlijker?
 
 
The Green Room
‘als het eens iets anders moet zijn!’
 
Cadeaus
Bloemen en planten komen uiteindelijk in interieurs terecht. Wij hebben er onze specialiteit van gemaakt om bloemen en planten als cadeau te kunnen aanbieden. Maar ook kunnen we heel veel andere artikelen leveren die geschikt zijn als cadeau!
Wilt u meer informatie, of even persoonlijk contact?
Kijkt u dan even onder het kopje ’contact’ hier kunt u een formulier invullen met een persoonlijk bericht. Wij kunnen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!